Reserveren

Over ons

Reserveren

Over ons

Als restaurant in het centrum van Gouda, sinds 1868, proberen wij ook vele andere lokale ondernemers te steunen. Dit geeft als grote voordeel dat er met lokale producten wordt gewerkt en er een eigen karakter gegeven wordt aan onze gerechten. Het is daarnaast ook nog eens verser en beter voor het milieu. Hieronder stellen we graag een paar van onze bekendste lokale partners aan u voor:

Gouds Kaashuis

Als je een kaasliefhebber bent is het een genot om hier binnen te lopen. Zoveel verschillende soorten kaas heb je waarschijnlijk nog nooit bij elkaar gezien. Maurice en Sandra runnen deze zaak nu een paar jaar en hebben er een prachtige kaas-eye-catcher van weten te maken. Er is geen toerist die hier voorbij kan lopen zonder een foto te hebben gemaakt of een kaasje te hebben geproefd. Wij hebben nu sinds vorig jaar ook de eer dat we hun kazen op ons menu hebben staan. Tevens komt de ambachtelijke kaasfondue ook van Maurice en Sandra en is dit een echte aanrader om eens te komen proberen!

Femke en Sander patissiers

Een heel gezellig stel uit het naast gelegen Reeuwijk die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Van speciale verjaardag- of bruidstaarten, niks is te gek voor ze. Zo kwamen ze een paar jaar geleden bij ons binnen gelopen met de vraag of we niet een keer hun appeltaart gemaakt met groene hart appels wilden proberen. Na de eerste hap waren we verkocht en is deze taart niet meer weg te denken uit onze gebaksvitrine. Hierna zijn er nog vele andere taarten aan het assortiment toegevoegd dus kom ze zeker een keer proeven.

Goudse Gidsen Gilde

We werken al jaren samen met het Goudse Gidsen Gilde welke veel leuke wandelingen en bezienswaardigheden organiseren. Wil jij ook meer te weten komen over Gouda en zijn verborgen prachten? Kijk dan eens op hun website voor een leuke rondleiding door Gouda.

Stadswandelingen Gouda

Naast de Goudse Gidsen Gilde werken we ook samen met stadswandelingen Gouda.

Vind je het leuk om de verborgen plekjes van Gouda te zien onder begeleiding van een ervaren Gids, boek dan een leuke stadswandeling via https://www.stadswandelingengouda.nl.
Van de bekende bezienswaardigheden tot de meer onbekende bezienswaardigheden, je kan verschillende soorten wandelingen bij ze boeken.

crossmenu